Varianter af perlesmykker

Tidligere fandtes der ikke mange varianter inden for perlesmykker. Men i dag kan vi vælge imellem en lang række perler, som er fantastiske og skinnende. Lige fra naturlige ferskvandsperler til 'justerede' perler; der er mange perletyper at vælge imellem.

Så før du begiver dig ud for at købe perler til mennesker, du holder af, bør du lære noget om de forskellige typer.

Perle vedhæng er meget populære som gaver til enhver lejlighed. En enkelt perle på en guldkæde giver hele smykket et smukt look. Kombinationen af guld og perler giver et moderigtigt smykke i dag, og det er noget, man ofte ser. Dette giver smykket værdi, og det er ideelt som gave.

Køb det rette perlesmykke

Hvis den person, du køber gaven til er lys i huden, er Tahatian-perlen det rette valg. Med dens mørke farve og skinnende ydre er den ideel som udsmykning omkring halsen. Disse perler kan også sættes på et armbånd. De har en fantastisk 'glød'.

Til dem, der elsker den traditionelle stilart inden for perlesmykker, er et armbånd med perler den perfekte gave til en ung kvindes 21 års fødselsdag, eller som eksamensgave.

Hvis du er på udkig efter en gave, der ikke er beregnet til større begivenheder à la bryllupper eller en bestået uddannelse, er ringe et bedre alternativ til halskæden og armbåndet.

Hvis du ikke ønsker at bruge for mange penge på gaver, men stadigvæk gerne vil give perler som gave, bør du vælge kinesiske ferskvandsperler, som kun koster en tredjedel af Tahitian-perler og South Sea perler.

Tilbage