Hvorfor give en perlering i forlovelsesgave?

En ring plejer at være et vidnesbyrd om et særligt øjeblik eller en særlig begivenhed. Derfor gives ringen som et tegn på loyalitet over for en særlig person i forbindelse med forlovelser eller bryllupper.

En almindelig forlovelsesring er af guld med en diamant. Hvorfor ikke skille sig lidt ud fra mængden? Gør din forlovelse til noget specielt; overrask din kæreste med en smuk perlering. Det vil helt sikkert gøre dagen til noget, I vil huske.

Perlers farver

Hvis du tror, at hvide perler er kedelige, så tro om igen. Der findes mange forskellige farver og designs på markedet i dag. Led, og du vil finde sorte, lyserøde, grønne, blå, cremefarvede og gyldne perler. Hvis du vil undgå de konventionelle hvide perler, kan du vælge en af disse andre farver og være lidt kreativ!

Uanset om du har lys eller mørk hud, ser din hånd godt ud med en perlering. Guld- og cremefarvede perler ser tiltrækkende ud på mørk hud, mens folk med lys hud bør vælge lyserød, sølvfarvet eller hvide perler.

Dyrebar perlering

Ud over farven, bør du også overveje størrelse og type, såvel som hvor perlen kommer fra. Jo større perler er, desto dyrere er de naturligvis. Prisen er også afhængig af hvor perlen kommer fra i verden.

Du skal aldrig købe en uægte eller imiteret perlering, for den har ingen værdi. Disse er menneskeskabt, og de vil kun se godt ud i kort tid.

Den bedste måde hvorpå man kan se, om en perle er ægte eller ej er ved røntgen. Hvis du ikke lige har en sådan maskine til rådighed, kan du blot gnide perlen mod emaljen på dine tænder. Hvis den føles lidt rå, er den ægte eller opdyrket, men hvis den er glat, er den uægte.

Det vil være skønt, hvis du har mulighed for at købe smykker sætvis. Øreringe og halskæder findes overalt, men din perlesamling vil ikke være komplet uden en perlering.

Tilbage